25 Kasım 2008 Salı

sevgili.

sevgili yi açıklamak. yapılması en zor eylemlerin başında gelmekte nedense. herkesten farklı görmek-daha doğrusu farklı gördüğünü hissetmek-, olayları, yaşanmışlıkları, geleceği üzerine kurmak. hep senin gibi hissettiğini düşünme çabası; yaptıklarını, kafasından geçenleri anlamaya çalışmak.

benim gibi insanlar genelde kıskanır bu yapıları. o an ne yaptığını, neden yaptığını öğrenmeye çalışır. duygularını başkasına açtığında umutsuzluğa kapılır, değişik ruh halleri içine girer. ki bu da başka bi okazyona götürür bizi, o da karşı tarafı onun seni sevdiğinden daha fazla sevme durumu, bi nebze sorunsalı(ya da ondan daha çirkin ve kültürsüz olma sorunsalı var ona hiç girmiyoruz) . sevgili nin sizi her an terkedebileceği, terkettiğinde ne yaparım ben düşüncesi. acı verici sadece.

sevgili nin yaptığı tripler de çekilebilir ve çekilemez olarak 2 ye ayrılır genelde. çekilebilirler sizin de karşı tarafa yapabileceğiniz düzeyde triplerdir(5 dakika başkasının yanında görür 2 dakika naza çeker kendini v.b), ikincisi ise daha ciddi daha sorunsal triplerdir. bunun 2 sebebini de yukarda yazmıştım zaten. hatta o kavramları genişletirsek olayın sürmesinin tek sebebi bile diyebiliriz sanırım.

yaşama umudu ve aynı zamanda yaşamama umudu şeyler. kan emiciler, aynı zamanda o kanın pıhtılaşma sebepleri. sabah neden nefes aldığınızı düşündüğünüzde aklında canlanan ilk şey. en azından bana göre öyle.
ilk yazı is the best.

Hiç yorum yok: