22 Şubat 2009 Pazar

mantıksız sorunsallık ve çıkış noktası.

Blihackk - yazdıklarımızı kimse anlamıyor abi..
Legolaman - anlayan insanlar var abi. ya da öylece bırakıp gidiyorlar. çabalamıyorlar aramak için. bizi bitirense onlardaki bu rahatlık oluyor.
BliHackk - evet abi çok haklısın. bırakıp gidenler, sebepsizde gitmiyo benim cephemde. başka yerlere çabalamak istiyor, başka tatlar aramak istiyor ve arkada bıraktığını düşünmüyor.
bizim gibilere de umutsuzca acı çekmek düşüyor.
Legoloman - acı çekme kısmı çok önemli değil de en azından ne için acı çektiğimizi bilmemiz gerekli. bi açıklama, bi neden..
BliHackk - ne için acı çektiğini bilip, ne yapman gerektiğini bilmediğin durum varya işte o çok acı.
Legoloman - o zaman en azından ne yapmaman gerektiğini bilebilirsin. ya d bi cevap bulmak için uğraşabilirsin.
BliHackk - uğraşıp, sonunda bişey yapamayacağını, zaten çok büyük hatalar yaptığını anladığın an(en azından benim cephemde) zaten büyük bi alev topu nun yüzüne çarpması gibi bi etki yapıyor abi.
Legoloman - abi bişey için acı çekmek, hiçbişey için acı çekmekten daha iyidir. benim cephemde, insan alev topunun içinde hissediyor kendisini.
BliHackk - alev topunun içinde olmak, o çarpmanın verdiği kadar acıyı eminim ki hissettirmiyodur abi..
Legoloman - alev topunun içindeyken, her rüzgarda o çarpmayı hissediyorsun abi.
BliHackk - ama rüzgar karşı taraftan geliyor abi. sadece zararsız bir rüzgar. benim durumum direk olarak kalıcı hasar. onarılması güç. acı çekilesi.
Legoloman - rüzgar, ateşi körükleyen tek unsurdur abi. alevin büyümesi rüzgardandır.
BliHackk - ama belli bi zaman gerektiriyo sonuçta yapılan bu eylem. alev topunun büyümesi. ama zaten yeterince büyümüş bi alev topunun çarpışı, 5 elementin gücünden de fazla abi...
Legoloman - sana çarpan alevin etkisini azaltacak engeller hep oldu etrafında. hep birileri vardı. sana acı çektiren kadar üstün değillerdi belki ama en azından ordalardı. ben etrafında hiçbirşey olmayan bir yerde ateşle savaşıyorum abi...

böyle gider bu. best friend arası sıradan bir tartışma ortamı. olur öyle.

Hiç yorum yok: